Näyttelijäkaunotar esitteli bikinivartalonsa rannalla – ympärillä läpinäkyvä verkkoasu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja tanssija Julianne Hough julkaisi vuosi sitten musiikkia. Tähti julkaisi Transform-nimisen singlen, jonka kertoi olevan hyvin omakohtainen kertomus siitä miten hän on muuttunut ja oppinut rakastamaan myös omia heikkouksiaan tullakseen paremmaksi ihmiseksi. Taannoin kaunotar laajensi repertuaariaan julkaisemalla musiikkikappaleen ja siihen myös musiikkivideon.

Nyt Julianne on poseerannut upeissa bikinikuvissa rannalla, jossa hänellä oli bikinien lisäksi vain läpinäkyvä verkko ympärillään. Hough kommentoi asua siten, että se auttaa tuntemaan itsensä vapaaksi, vaikka asu ei peitä kovin paljon.

Koronavuosi on Julianne Houghn mukaan ollut hänelle hyvin haastavaa aikaa. Tähti on kokenyt hyvin musertavaksi maailmassa vallitsevan epäoikeudenmukaisuuden, rasismin, ilmastonmuutoksen ja koronaviruspandemian puhkeamisen. Musiikkivideon on kuvannut naisen oma veli Derek Hough, joka on tunnettu tanssija ja televisiopersoona itsekin.