Mies esitteli huikeita temppuja hyppynarulla – tähän ei moni pysty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyppynarulla hyppiminen on tehokas ja edullinen treenimuoto, jota voi harrastaa missä tahansa. Jo kolme minuuttia kestävällä hyppynarutreenillä on huomattu olevan ihmisille samanlainen hyöty kuin 30 minuutin treenillä, jossa syke ei nouse niin korkealle kuin hyppimisessä.

Hyppynarulla hyppiminen voi näyttää ja kuulostaa helpolta, mutta se on yllättävän raskasta kuntoilua. Nyt eräs mies on kuvannut itsestään vaikuttavan videon, jolla hän esittelee todella taitavia hyppynarutemppuja ja loistavaa kuntoaan.

Videolla nähdään miten perinteisen hyppimisen sijaan mies loikkii monilla eri tavoilla narun yli. Lisää haastetta hyppyihin tuo se, että mies pyörittää yhden hypyn aikana narua useamman kerran jalkojensa alta ennen kuin hänen jalkapohjansa osuvat takaisin maahan.