Pizzakuskin painajainen Mellunkylässä – väärässä osoitteessa mies aseen kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ruokalähetti soitti hätäkeskukseen ja kertoi asellaa uhkailleesta miehestä Helsingin Mellunkylän Ritvalankujalla kello 15:19. Ilmoituksen mukaan ruokalähetti oli mennyt väärään osoitteeseen toimittamaan ruokaa, jolloin asunnosta tullut mies oli osoittanut häntä aseella ja uhannut häntä suusanallisesti ampumisella.

– Koska alkutietojen mukaan henkilöllä saattoi olla hallussaan ase, paikalle lähti useita partioita, kertoo yleisjohtaja, komisario Teemu Lappalainen Helsingin poliisista.

Liikenne Ritvalantiellä katkaistiin hetkeksi. Poliisi tavoitti 41-vuotiaan miehen hänen asunnostaan. Asunnon autotallista löytyi ilma-ase. Miestä epäillään laittomasta uhkauksesta. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

– Alustavien tietojen mukaan mies oli hermostunut siitä, että pihapiiriä käytetään yleisenä ajoväylänä. Tapaus siirtyy tutkintaan, Lappalainen kertoo.