Amissit jättävä Rosanna kertoi asiasta äidilleen – valtava helpotus sydämeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amissit ovat pohjoisamerikkalainen kristittyjen ryhmä, jossa eletään vanhanaikaisilla tavoilla vailla mukavuuksia. Amissit ovat päässeet tähdittämään omaa televisiosarjaansa TLC-kanavalle. Nyt uutena sarjan tähtenä nähdään Rosanna-niminen nainen.

Rosanna on Return to Amish -sarjassa aiemmin esiintyneen Rebeccan serkku. Yhteisöstä lähteminen tarkoittaa kaikkien vanhojen siteiden katkaisemisesta ja ihmissuhteiden päättämistä. Rosanna kertoo nyt päätöksestä ja lähdöstään äidilleen.

Äiti tietenkin järkyttyy kuulemastaan, mutta antaa tyttärensä tehdä itse päätökset. Poikkeuksellista on myös se, että hän antaa lapselleen luvan tulla heitä tapaamaan, vaikka Rosanna jättää yhteisön taakseen. Usein välit katkaistaan loppelämäksi.