Hymy: Antti Kurhinen etsii kesäheilaa – luetteli tarkat kriteerit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti ja seksinukkebisnesmies Antti Kurhinen on sinkku. Mies on valmis rakkaudelle, mutta sopivaa kumppania ei ole löytynyt. Hänellä on tarkat kriteerit naisensa suhteen.

– Totta kai kaunis, timmi, nauravainen, seksikäs, hymyilevä, hyvätissinen, pyöreäpyllyinen, ilman sukupuolitauteja oleva, hyvällä ja paskalla huumorintajulla varustettu naisellinen nainen, joka osaa käsitellä nirsoa miestä. Myös ääni pitää olla mielellään hellä ja murteen omaava, se tuo seksikkyyttä. Ei saa olla pahanhajuinen ja hameita pitää osata käyttää korkkareiden kanssa. Venäjän kieli plussaa, mut ei pakollinen. Myös urheilu pitää olla lähellä sydäntä ja vastapainoksi myös osata nollata kunnolla kaikilla pahoilla tavoilla höystettynä, Kurhinen kertoo Hymylle.

Tyttöystävästä tulee myöhemmin hänen toiveidensa mukaisesti vaimo ja lasten äitin. Perheeseen kuuluu myös Kurhisen Candy-seksinukke, jonka kanssa heilan on tultava toimeen. Hän paljastaa aloittaneensa testtestosteronin korvaushoitoa, koska hän ei halunnut riskeerata sitä, ettei joskus vielä voisi saada lasta.