Travis Bakerin katkera ex-vaimo: ”Kiitos Kardashianit, että tuhositte perheeni – kaksi kertaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston perustaja sekä perheenäiti Kourtney Kardashian seurustelee Blink-182 -bändin rumpali Travis Barkerin kanssa. Travis Barkerin ex-vaimo ja hänen lastensa äiti Shanna Moakler on aiheuttanut alusta asti draamaa suhteeseen.

Moakler on kertonut, että hänen ja Bakerin avioliitto ajautui karille alunperin siksi, että rumpalin väitettiin tapailleen salaa Kim Kardashiania. Nyt mies seurustelee julkkisperheen vanhimman tyttären, Kourtney Kardashianin kanssa, ja tämä on aiheuttanut närää entisestään. Lisäksi soppaan on vedetty mukaan Moaklerin ja Bakerin yhteiset lapset.

Moakler nousi kohuotsikoihin, kun hänen 17-vuotis poikansa Landon ja 15-vuotias tyttärensä Alabama kertoivat julkisuuteen, että heidän äitinsä ei ole oikeastaan koskaan läsnä lastensa elämässä. TMZ-lehdelle haastattelun antanut Moakler kertoo, että lapset ovat saaneet väitteet päähänsä sen jälkeen, kun hidä isänsä Travis Baker aloitti seurustelun Kourtney Kardashianin kanssa.

– Perheeni on hajalla ja lapseni vieraantuneet minusta tämän yhden perheen vuoksi, Moakler parkaisee lehdelle.