Jennifer Lawrence avautuu televisiojuontajasta – hänen epäiltiin kaatuneen tahallaan Oscar-gaalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Jennifer Lawrence kaatui miljoonien tv-katsojien edessä Oscar-gaalassa vuonna 2013. Hän kompasteli portaissa noutaessaan lavalta parhaan naispääosan palintoa elokuvasta Unelmien pelikirja. Osa katsojista, mukaanlukien CNN-kanavan juontaja Anderson Cooper, epäilivät kömmähdystä tahalliseksi.

Nyt Jennifer Lawrence on avautunut Absolutely Not -podcastissa Anderson Cooperin syytöksistä ja juontajan kohtaamisesta. Näyttelijän mukaan hän oli juuri toipumassa kömmähdyksen aiheuttamasta nolostumisesta, kun hän kuuli Cooperin spekuloivan televisiossa Lawrencen kaatuilleen tarkoituksella. Kommentti jäi vaivaamaan Lawrencea niin paljon, että hän päätti ottaa ne puheeksi tavattuaan juontajan myöhemmin joulujuhlissa.

– Sanoin: ”Oletko koskaan yrittänyt kävellä portaita ylös juhlamekossa? Miten voit sitten tietää?”. Cooper pahoitteli heti, sanoi ettei hän voi tietää ja antoi upean anteeksipyynnön. Olin aivan hiilenä. Hän varmaan kertoi kaikille että olen ihan sekopää, Jennifer Lawrence kuvaili.