KarmaRock on peruttu – tyly viesti Sanna Marinin hallitukselle: ”Rajoitusten arvuuttelu riitti nyt”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa koronakriisin heikko johtaminen ja Sanna Marinin johtaman hallituksen katteettomat lupaukset ovat aiheuttaneet lukemattomien yleisötapahtumien peruuntumisen. Vielä alkuvuodesta hallitus lupasi turvata kesätapahtumat niin sanotulla tapahtumatakuulla maaliskuun loppuun mennessä, mutta lupausta ei pidetty. Kaksi viikkoa määräajan jälkeen maan suurimpia festivaaleja peruttiin joukoittain.

Peruuntuneiden kesätapahtumien joukkoon on nyt liittynyt KarmaRok, jonka hallitus tiedotti tänään päättäneensä yksimielisesti tapahtuman peruuntumisesta. Muiden festareiden ja artistin lisäksi myös KarmaRock kritisoi rajusti Sanna Marinin hallituksen sekavia toimia koronakriisin hoidossa.

– Se siitä sitten taas. Koronatilanteen poukkoilu ja rajoitusten arvuuttelu riitti nyt. Me haluamme järjestää KarmaRockin periaatteella ’kaikki tai ei mitään’ ja nyt vaan ei jaksa enempää tätä arvailua. Omakin jengi on epävarmaa halukkuudestaan osallistua näissä oloissa joukkokokoontumisiin, joten antaa olla tämäkin kesä. Halu järjestää on kyllä kaikilla edelleen kova. Striimi nähtiin viime vuonna, ihan kivaa oli mutta ei nyt toista kertaa semmosta. Ahistaa muutenkin, festivaalijohtaja Häiriö kommentoi tilannetta.

Tällä tietoa järjestyksessään 30. KarmaRock järjestetään 30.7.2022.