Kim Kardashian paljasti kurvikkaan rantakuntonsa: ”Heräsin paratiisissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kuuluisimmalla kurvittarella riittäisi varmasti ottajia, ja Kim Kardashian on nauttinut sinkkupäivistä jo muutaman kuukauden. Hän ei kuitenkaan ole valmis sitoutumaan. Nainen huolehtii neljästä lapsesta, kosmetiikkabisneksestä ja opiskelee lakimieheksi toistaiseksi sinkkuna ja omien sanojensa mukaan vielä pitkään.

Nyt Kim nähdään esittelemässä kurvikasta rantakuntoaan kameralle tyylikkäissä keltaisissa bikineissä. Kuvansa yhteydessä supertähti toteaa heränneensä paratiisissa.

Ökyrikas nelikymppinen menee elämässään eteenpäin lähinnä lapsiin ja työhön keskittyen. Kardashiania on yritetty viime aikoina naittaa kuninkaallisille, kuuluisille näyttelijöille, urheilijoille ja miljardööreille. Kimin exä Kanye West on puolestaan kertonut olevansa valmis uudelle rakkaudelle, mikäli henkilö on luova ja taiteellinen. Kim Kardashian on ollut jo kolme kertaa naimisissa. Ennen Westiä hän on solminut avioliitot Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa.