Fast and Furious -elokuvasarja on päättymässä – enää kolme jatko-osaa tulossa

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fast and Furious -elokuvasarja on kovaa vauhtia lähestymässä maaliviivaansa. Muun muassa Vin Dieselin, Dwayne Johnsonin ja Michelle Rodriguezin tähdittämän suositun toiminta- ja kaahauselokuvasarjan on paljastettu saavan vielä kolme jatko-osaa ennen päättymistään.

Fast and Furious -sarjan osat 10 ja 11 tulevat jäämään Variety-lehden mukaan sen viimeisiksi. Kyseisten elokuvien ohjaajaksi on kiinnitetty sarjan vanha konkari, osat kolme, neljä, viisi, kuusi ja yhdeksän ohjannut Justin Lin.

Uutinen sarjan loppumisesta koskee kuitenkin vain varsinaista Fast and Furious -elokuvien pääsarjaa, ja sen lukuisten hahmojen edesottamuksia seuraavia spinoff-elokuvia tullaan näkemään todennäköisesti jatkossakin. Fast and Furious -sarja on nauttinut menestyksestä vuosien ajan, sillä sen ensimmäinen osa sai ensi-iltansa jo vuonna 2001.