Hailie Jade Mathers kelpaisi jopa malliuralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu räppäri Eminem on vuosien varrella viitannut kappaleissaan usein tyttäreensä Hailieen. Nykyään artistin 25-vuotias opiskelijatytär Hailie Jade Mathers on itsekin seurattu nimi sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisee usein rohkeitakin kuvia itsestään muun muassa bikineissä.

Nyt Hailie on poseerannut upeassa valokuvassa kylpyhuoneessaan. Hän on pukeutunut valkoisiin bikineihin, jotka viimeistään osoittavat nuorella kaunottarella olevan mahdollisuuksia jopa malliuraan.

Taannoin Eminem paljasti, että hän kadotti viisi vuotta elämästään. Räppäri kertoi lääkeriippuvaisuutensa tuhonneen hänen aivosolujaan ja aiheuttaneen muistivaurioita. Tähti totesi Ambien-reseptilääkkeen ”pyyhkineen” hänen muistonsa. Räppäri jäi koukkuun reseptilääkkeeseen 8 Mile -elokuvansa kuvauksissa vuonna 2002.

Eminem esiintyi pääosassa omaan elämäänsä löyhästi perustuvassa elokuvassa 8 Mile, joka oli ensi-illassa Suomessa vuonna 2002. Nielsen Soundscanin suorittaman tutkimuksen mukaan Eminem on 2000-vuosikymmenen myydyin artisti yli 32 miljoonalla levyllä. Lisäksi räppäri oli kolmas henkilö, joka ylitti miljardin katsojan rajan VEVO-musiikkivideosivustollaan Youtube-palvelussa. Hänen edellään oli vain Lady Gaga ja Justin Bieber.