Johnny Knoxville paljastaa – tuleva Jackass-elokuva on tähden viimeinen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Johnny Knoxvillen ura ei ole edustanut perinteisintä Hollywood-kimalletta. Tähti nousi julkisuuteen villeihin ja vaarallisiin stuntteihin ja hämmentäviin piilokamerapiloihin erikoistuneen Jackass-televisiosarjan ansiosta. Nyt 50-vuotias tähti on paljastanut kauan jatkuneen Jackass-uransa jäävän historiaan tulevan neljännen elokuvan myötä.

– Voit ottaa vain rajallisen määrän riskejä ennen kuin jotain peruuttamatonta tapahtuu. Tunnen olevani äärimmäisen onnekas kykeneväni edelleen kävelemään kaikkien ottamieni riskien jälkeen, Johnny Knoxville kertoo GQ-lahden haastattelussa.

– Jackassin kuvaaminen tässä iässä on pitkälti samanlaista kuin aina ennenkin, mutta siinä on kaksi merkittävää eroa. Luumme murtuvat huomattavasti helpommin. Lisäksi menetämme tajumme herkemmin. Tajuihin palaaminen kestää puolestaan kauemmin, Knoxville paljasti.

Johnny Knoxvillen mukaan Jackass 4 jää hänen viimeiseksi, sillä hän ei voi enää perheensäkään huolen vuoksi ottaa vastaan uusia aivotärähdyksiä. Hän kertoo suhtautuneensa vastahakoisesti jo elokuvasarjan neljännen osan tekemiseen. Knoxville kuitenkin kirjasi ylös ideoita uusista stunteista ryhmän jäsenten jatkaessa yhteyden pitoa, ja lopulta hän päätti olevansa valmis vielä yhteen Jackass-elokuvaan.