Nainen syötti eläintarhan apinoille tulisia juustonaksuja

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläintarhojen aitojen tarkoituksena on suojella niin ihmisiä kuin niiden sisäpuolella asuvia eläimiäkin. Viikonloppuna Yhdysvaltojen Texasissa todistettiin odottamatonta ja vastuutonta tilannetta erään naisen tunkeuduttua eläintarhan apinoiden aitaukseen.

Viraalina levinneellä videolla nainen nähdään El Pason eläintarhan hämähäkkiapinoiden aitauksen sisäpuolella. Hän tarjoaa apinoille tulisia Flaming Hot Cheetos -juustonaksuja. Eläintarhan johtaja Joe Montisano kuvailee tapausta typeräksi ja onnekkaaksi, sillä pienestä koostaan huolimatta hämähäkkiapinat voisivat aiheuttaa ihmiselle vakaviakin vammoja.

Oman henkensä riskeeraamisen lisäksi nainen saattoi aiheuttaa terveysongelmia apinoille. Ihmisten ruoka saattaa aiheuttaa Libby ja Sunday -apinoille niiden tarkan ruokavalion vuoksi vatsavaivoja ja suolisto-ongelmia, minkä lisäksi nainen aiheutti eläimille koronavirustartunnan riskin. Videolla nähty nainen on ABC 7 -uutissivsuton mukaan tapauksen julki tulemisen jälkeen erotettu virastaan Lovett Law Firm -asianajotoimistossa.