Vain elämää -kuvaukset alkoivat – Suvi Teräsniska sometti heti kuvauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Vain elämää -viihdeohjelman kuvaukset ovat juuri alkaneet tutusssa miljöössä Hirvensalmen Satulinnassa. Ohjelmassa ovat seuraavalla tuotantokaudella mukana Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, Anna Abreu, Jukka Poika, Suvi Teräsniska, Pyhimys, Chisu ja Anssi Kela. Osallistujat saapuivat kuvauksiin tiistaina.

Sosiaalisen median aikakaudella suomalaiset pääsevät kurkistamaan jo nyt ohjelman kulisseihin, sillä Suvi Teräsniska julkaisi heti tuoreeltaan otoksen kuvauksista. Hän julkaisi kuvan tilanteesta, jossa tulevan kauden promokuvia ikuistetaan aikaisemmilta kausilta tutulla paikalla.

Tuotantotiimin mukaan nämä suositut suomalaistähdet eivät juurikaan tunne toisiaan entuudestaan, joten luvassa voi olla mielenkiintoisia kohtaamisia. Esimerkiksi Arttu Wiskari kertoi ennakkoon jännittävänsä erityisesti Chisun tapaamista.

– Chisuhan on sellainen superstar! Mä oon itse tällainen läskiperseinen suomalainen äijä, ja Chisu on vähän niin kuin tapaisi Marilyn Monroen. Se on upea ilmestys, Arttu Wiskari kertoi.