Video ihastuttaa – elefantit suojelivat poikasta raketti-iskun aikana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähi-Idässä on tilanne Israelin ja sen valtaaman Palestiinan välillä on viime aikoina jälleen kiristynyt, ja raketti-iskut ovat molemmin puolin jokapäiväisiä. Pitkään jatkunen konfliktin kriisiytyminen on huomattu myös muiden kuin ihmisten keskuudessa. Tämän osoittaa myös israelilaisessa eläintarhassa kuvattu video.

Eläintarhan eläimet ovat jo tottuneita ilmahälytyksiin, mutta ainakin elefantit ymmärtävät siinä piilevän vaaran. Videolla nimittäin nähdään miten eläintarhan elefantit kerääntyvät suojelemaan niiden keskuudessa olevaa poikasta. Raketti-iskun osuessa lähelle vanhemmat elefantit suojaavat poikasta vartaloillaan sirpaleilta.

Videon perusteella voidaan varmasti todeta, että elefanttinaaraiden äidinvaistot toimivat hyvin.