Hittipeli Among Us ladattavissa ilmaiseksi – rajoitetun ajan

Digi Pelit · Tim Isokivi

Pelien latausalusta Epic Games Store on asettanut suositun Among Us -pelin ladattavaksi ilmaiseksi PC-koneille. Tarjous on voimassa hieman yli viikon ajan 6. kesäkuuta saakka.

Avaruusteemainen Among Us on moninpeli, johon voi kerralla osallistua 4-10 pelaajaa. Pelaajien joukkoon on soluttautunut yksi petturi, joka muiden pelaajien täytyy löytää erilaisten tehtävien suorittamisen ohessa. Käytännössä peli siis muistuttaa hieman leirinuotioilta tuttua Mafia-seurapeliä.

Alun perin vuonna 2018 ilmestynyt Among Us nousi viime vuoden aikana valtavaksi maailmanlaajuiseksi hitiksi. Se on saatavilla PC-tietokoneiden lisäksi Android ja iOS -pohjaisille älylaitteille ja Nintendo Switchille. Ilmaiseksi jaossa oleva pelin lataaminen maksaa normaalistikin vain muutamia euroja.

Lataa peli ilmaiseksi Epic Games Storesta.