Bill Cosbyn ehdonalaishakemus hylätty – ei suostunut terapiaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Bill Cosby tuomittiin kolmesta vakavasta seksuaalirikoksesta vankilaan kolme vuotta sitten. Tuomio tuli naisen huumaamisesta ja pakottamisesta seksiin vuonna 2004. Iäkäs Bill Cosby voisi päästä ehdonalaiseen 25. syyskuuta.

Nyt Bill Cosbyn ehdonalaishakemus on hylätty. Syynä on se, että kymmenen vuoden tuomion saanut näyttelijä ei suostu osallistumaan väkivaltaisille seksuaalirikollisille tarkoitettuun terapiaan. Bill Cosbyn hakemuksia ei käsitellä myöskään jatkossa, jos hän ei osallistu terapiaistuntoihin, The Guardian uutisoi.

Yli 60 naista on väittänyt Bill Cosbyn ahdistelleen heitä seksuaalisesti tai raiskanneen. Cosby suorittaa tuomiotaan Montgomeryn piirinkunnan vankilassa, jossa muutettiin käytäntöjä Cosbyn saavuttua. Vangeille myönnettiin normaalia pidemmät ulkoiluajat ja nopeammat palautteiden käsittelyajat. Bill Cosby on 83-vuotias.