Kim Kardashian kiistää salasuhteen Travis Barkeriin: ”Sepitetty tarina”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kourtney Kardashian seurustelee nykyään Blink-182 -yhtyeen rumpali Travis Barkerin kanssa. Taannoin Barkerin ex-vaimo Shanna Moakler syytti Kardashianeja hänen perheensä tuhoamisesta kahdesti. Moaklerin mukaan Barkerilla oli  salasuhde Kim Kardashianin kanssa heidän ollessa vielä naimisissa.

Nyt Kim Kardashian on kiistänyt huhut salasuhteesta Travis Barkerin kanssa. Hän avasi sanalista arkkuaan väitettyyn suhteeseen liittyen Instagram-tarinoissaan fanin kysyttyä häneltä asiasta suoraan.

– EI! Sepitetty tarina! Olemme olleet ystäviä vuosien ajan ja olen erittäin onnellinen hänen sekä Kourtneyn puolesta, Kim Kardashian kirjoitti.

Shanna Moakler kertoi aikaisemmin hänen ja Travis Barkerin avioliiton menneen karille siksi, että muusikko olisi jäänyt kiinni hänen pettämisestään Kim Kardashianin kanssa. Barker itse ei ole kommentoinut huhuja.