Miehet myivät Vantaalta varastettuja pelikonsoleita netissä – sitten poliisi koputti kotiovelle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vantaan Myyrmäessä sijaitsevan liikekeskuksen tiloihin murtauduttiin viime viikolla maanantain ja tiistain välisenä aikana. Useampi ovi oli murrettu auki vääntämällä. Tiloista oli anastettu ainakin kaksi pelikonsolia ja muuta tavaraa.

– Epäillyn tekijän jäljille päästiin, kun yksi asianomistajista oli tunnistanut netin myyntisivustolla tuttuja esineitä myynnissä. Myyjän henkilöllisyys selvitettiin, ja hänen asuntoonsa tehtiin kotietsintä. Etsinnällä asunnosta löytyi anastettua omaisuutta, kertoo rikoskomisario Timo Luoto.

– Asunnosta otettiin kiinni kaksi henkilöä epäiltynä kyseiseen tekoon. Tämän varkauden tutkinnan aikana selvisi kolme muutakin keikkaa samaan liikekeskukseen, Luoto jatkaa.

Jälleen kerran tuli todistettua, että rikos ei kannata.