Vain elämää -tähdet yhteiskuvassa – ensimmäinen artistipäivä takana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vain elämää -viihdeohjelman kuvaukset alkoivat tiistaina Hirvensalmen Satulinnassa ja artistit ovat julkaisseet sieltä materiaalia sosiaaliseen mediaan. Anssi Kela kehuu, että ensimmäinen artistipäivä oli ollut musiikillinen runsaudensarvi.

– Tosi hienoja versioita, jotka edustivat lähes kaikkia kevyen musiikin tyylisuuntia. Tunnelmaskaalalla mentiin kepeistä hassutteluista todella syviin vesiin. Uskoisin, että materiaalista saa raapaistua kasaan erinomaisen jakson. Löysin myös nahkarotsikaksoseni, Kela veistelee Facebookissa viitaten Arttu Wiskarin samanlaiseen takkivalintaan.

Ohjelmassa ovat seuraavalla tuotantokaudella mukana Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, Anna Abreu, Jukka Poika, Suvi Teräsniska, Pyhimys, Chisu ja Anssi Kela. Vain elämää on -ohjelmaan osallistuvat artistit viettävät viikon yhdessä.