Demi Rose poseerasi yläosattomissa – vihjasi liittyneensä OnlyFansiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamourmalli Demi Rose on totuttu näkemään sosiaalisessa mediassa vähäpukeisissa kuvissa. Nyt tähti on vihjannut liittyneensä suosittuun OnlyFans-palveluun, jota monet ihmiset taviksista kuuluisuuksiin käyttävät rohkeidenkin kuvien ja videoiden julkaisemiseen.

Demi Rose jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa tyylilleen uskollisella tavalla. 26-vuotias tähti nähdään makaamassa otoksessa yläosattomissa. Rintansa hän peittää pitelemällään Playboy-lehdellä.

Kuvatekstissä Demi Rose vihjaili liittyneensä fanien toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut oletettavasti Instagramin sensuurista johtuen. OnlyFansiin onkin taannoin ilmestynyt tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.