Kuusikymppinen Karita Mattila etsii hellää ja huomaavaista rakastajaa – julkaisi seuranhakuilmoituksen Twitterissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oopperalaulaja Karita Mattila on yksi maailman tunnetuimmista suomalaisista. Mattila täytti viime vuonna 60 vuotta, ja sopraano on vahvasti oman arvonsa tietävä nainen. Sinkkuelämästään Yhdysvaltojen Floridassa nauttiva diiva on nyt julkaissut seuranhakuilmoituksen.

– Mä haluan miehestä sen, mitä odotan: rakastajaa, hellää, huomaavaista ja kyvykästä tosimiestä. Kutsuvat jotkut alfaksi. Mua ei nää nimitykset kiinnosta. Mä kaipaan keskustelukumppania, joka myös kuuntelee. Partneria. Vuorovaikutusta. Vahvaa, sopusuhtaista fysiikkaa. Helliviä käsivarsia, jotka taipuvat syliin.

Hän toivoo, että mies tosiaan haluaa naisen ja on valmis ottamaan kumppanin osaksi elämäänsä, upea oopperalaulaja kuvailee Twitterissä.

Hän puolestaan tarjoaa vastapalveluksi itseään, kansainvälisesti menestynyttä naista. Hän haluaa olla miehelleen juuri se nainen, josta hän on koko elämänsä haaveillut. Karita Mattila erosi vuonna 2019 30 vuoden avioliiton jälkeen.