Selviytyjät-kilpailija Shirly Karvinen: ”Ihana olla kotona!” – Sannilta ihastuttava kommentti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutta Selviytyjät Suomi -tuotantokautta on kuvattu Karibialla. Kilpailussa oli mukana 16 rohkeaa julkkista, jotka matkustivat kisapaikalle 12. huhtikuuta. Yksi kilpailijoista on vuoden 2016 Miss Suomi ja radiojuontaja Shirly Karvinen.

– Ihana olla KOTONA. Aika helkkarin mieletön reissu takana Selviytyjissä, huh. Syksyllä sit jännitetään miten kreisiltä kaikki tulee näyttää, Karvinen kirjoittaa Instagramissa.

Pian päivitykseen tuli laulajatar Sannilta viesti ”IHANIN”. Sannin ja Shirlyn välisestä suhteesta on viime aikoina huhuttu, mutta kumpikaan ei ole vahvistanut asiaa.

Kuvassa nainen nauttii aamiaista koira kainalossaan. Hän on silmin nähden ruskettunut, mutta näyttää hyvinvoivalta. Myös naiseen romattisessa mielessä liitetty artisti Sanni on kommentoinut kuvaa: ”IHANIN”. Karvisen lisäksi Selviytyjien uudella tuotantokaudella nähdään Susanna Penttilä, Bea Toivonen, Ville ”Viki” Eerikkilä, Ella Toivainen, Paul Elias Uotila, Lauri Salovaara, Eveliina Tistelgren, Aarni Mikkola, Sanna Pikkarainen Jon-Jon Geitel, Eija Kantola, Daniel Lehtonen, Tuuli Oikarinen, Heikki Sorsa ja Helmeri Pirinen.