Janni Hussin bikiniostos pieleen: ”Maailmanluokan pehi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aamulypsyä Radio Suomipopilla viime aikoina juontanut Janni Hussi on esitteli äskettäin näyttävää prätkäkaunottaren asuaan ja vinkkasi samalla prätkäreissun kohteiksi pääkaupunkiseudulla Gumbostrandin Gumbo-kioskin. Nyt kesätunnelmat ovat jatkuneet.

Tällä kertaa Janni on nauttinut alkavan kesän tunnelmasta räväkän värisissä bikineissä, joiden materiaalinaan ei ollut ihan tavallisimmasta päästä. Hänet nähdään nimittäin neonvihreissä lateksibikineissä. Vastaavia kokeilleet tietävät, että materiaali ei juuri hengitä, ja bikinit nettikaupasta tilannut Hussi huomasi saman.

– Note to myself: lateksi uikkareissa tulee maailmanluokan pehi. 💦 Istuvuus muutenki hanurista 0. Mut yhdessä asennossa omalla parvekkeella näyttää kivalta. 👙 Ens kerralla paremmin, Janni Hussi kertoi kuvansa yhteydessä.