Kim Kardashian suhdehuhujen keskiössä – pokasi brittiläisen miljardöörin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailman seuratuimpiin pariskuntiin lukeutuneet Kim Kardashian ja Kanye West hakivat avioeroa helmikuussa. Sittemmin niin fanit kuin mediakin ovat luonnollisesti olleet kiinnostuneita kaksikon uusista ihmissuhdekuvioista.

Tuoreimmissa huhuissa Kim Kardashian on yhdistetty brittiläiseen miljardööriin Jamie Reubeniin. 40-vuotias tähti nähtiin osallistumassa miljardöörin syntymäpäiväjuhliin lauantaina harmaassa topissa, hameessa ja korkokengissä.

Jamie Reuben on brittiläisen kiinteistösijoittajan poika, ja hän itse johtaa hevosurheilualan yritystä. Hänen ystäväpiiriinsä lukeutuvat The Sun -lehden mukaan muun muassa prinsessa Beatrice ja musiikkituottaja Scooter Braun. Reubenin tavoin myös Kim Kardashian on nykyään miljardööri liiketoimiensa ansiosta.