Kohupari Lori Loughlin ja Mossimo Giannulli pääsi vankilasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Reilu vuosi sitten näyttelijä Lori Loughlin ja hänen aviomiehensä Mossimo Giannulli järjestivät itselleen ylenpalttiset läksiäiset kun heidät tuomittiin vankeusrangaistuksiin petoksesta.

Pariskunta oli maksanut noin puoli miljoonaa dollaria, että heidän kaksi tytärtään, Bella ja Olivia Jade Giannulli, pääsisivät huippuyliopistoon opiskelemaan. Nyt sekä Lori Loughlin että hänen aviomiehensä Mossimo Giannulli ovat suorittaneet vankeusrangaistuksensa loppuun.

Vankeusrangaistuksen lisäksi pariskunnan tuli suorittaa yhdyskuntapalvelua, josta Giannullilla on vielä omansa suorittamatta. Parin pitää myös maksaa 150.000 dollaria sakkoja ja suorittaa vielä kahden vuoden koeaika loppuun. Lori Loughlin suoritti vankilassa kahden kuukauden rangaistuksensa ja hänen miehensä viiden kuukauden vankeusrangaistuksen.

Pariskunta on People-sivuston mukaan todella helpottunut ja onnellinen siitä, että he kumpikin ovat nyt kotona ja voivat jättää tämän skandaalin vähitellen taakseen. Loughlin ja Giannulli ovat sanojensa mukaan kantaneet oman vastuunsa teoistaan ja nyt he haluavat aloittaa elämänsä jälleen puhtaalta pöydältä.