Steven Seagal liittyi Putinia kannattavaan venäläispuolueeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintaelokuvista kuten Kaappaus merellä, Katujen laki ja Vaikeasti tapettava tunnettu näyttelijä Steven Seagal sai vuonna 2016 Venäjän kansalaisuuden. Nyt hän on liittynyt Venäjällä presidentti Vladimir Putinia kannattavaan poliittiseen puolueeseen.

Seagal sai lauantaina Oikeudenmukainen Venäjä -puolueen jäsenkortin. Internetissä julkaistulla videolla hänet nähdään puhumassa puolueen järjestämässä tilaisuudessa. Puheessaan Seagal vaati kovempia rangaistuksia ympäristövahinkoja aiheuttaville yhtiöille.

Steven Seagal nimitettiin vuonna 2018 Venäjän erityislähettilääksi, jonka tehtävänä on hoitaa maan ja Yhdysvaltojen välisiä humanitaariisa suhteita. Oikeudenmukainen venäjä -puolue muodostui kolmen Kreml-mielisen puolueen yhdistyttyä. Puolueella on Venäjän parlamentin alahuoneessa duumassa 23 paikkaa 450:stä.