90 Päivää morsiamena Natalie ja Mike jo eronneet?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjan nimi tulee siitä, että pariskunnilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan. Ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan avioliiton avulla. Ukrainalaisen Natalie Mordovtsevan and Mike Youngquistin suhde on yksi eniten mielipiteitä herätävistä koko sarjassa.

Myrskyisän suhteen kourissa alusta asti olleet Mike ja Natalie peruivat häät juuri kun kolmen kuukauden viisumi oli päättymäisillään. He kuitenkin astuivat päiää myöhemmin vihille. Nyt pariskunta on osallistunut sarjan studiojaksoon.

Monen hämmästykseksi pari saapui studioon eri aikaan. He eivät käyttäytyneet avioparin tavoin ja saivat aikaan välikohtauksen ennen varsinaisten kuvausten alkamista. Kun kanssatähdet utelivat syytä parin erolle, kysyi Natalie samaa itsekin.

– Niin Mike, miksi tulimme tänne eri aikaan?