Haluatko piilottaa paikkasi Whatsappissa? Näin se onnistuu

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen tarvitsee hektisenä digiaikana hetkiä, jolloin hän ei ole tavoitettavissa ja vastailemassa muiden viesteihin sosiaalisessa mediassa. Valitettavasti monet some- ja pikaviestipalvelut lavertelevat muille käyttäjille siitä, milloin olet vieraillut viimeksi sovelluksessa ja mahdollisesti nähnyt heidän viestinsä.

Hitaasti viesteihin vastailevat voivat halutessaan piilottaa Viimeksi paikalla -ilmoituksen Whatsappissa. Sen ansiosta ulkopuolisten ei tarvitse tietää, milloin sovellusta on viimeksi käyttänyt. Statuksen saa helposti piiloon Whatsappin asetuksissa, joskin sen piilottaminen tarkoittaa ettei myöskään muiden Viimeksi paikalla -tila ole näkyvissä itselle.

Whatsappin asetuksista löytyy Tili-osio. Tili-osiossa sijaitsee puolestaan Tietosuoja-alaosio, jota painamalla avautuu mahdollisuus muuttaa Viimeksi paikalla -viestin näkyvyyttä. Sen voi halutessaan säätää näkyville kaikille, näkyville omille yhteystiedoille tai piilottaa kokonaan kaikilta.