Lapsi myi Pokemon-korttinsa pelastaakseen koiransa – sitten häntä odotti iloinen yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun kahdeksanvuotias Bryson Kliemann sai kuulla perheensä koiran sairastavan vaarallista tautia, päätti hän tehdä voitavansa pelastaakseen sen. Yhdysvaltojen Virginiassa asuva Bryson myi keräämiään Pokemon-korttejaan auttaakseen hoitokuluista koituneen kalliin eläinlääkärilaskun maksamiseksi. Nyt pojan epäitsekäs tempaus on palkittu.

Brysonin äiti Kimberly Woodruff perusti myöhemmin GoFundMe-sivun, jossa hän jakoi poikansa ja Bruce-koiran tarinan. Hän kertoi lemmikin sairastuneen koirien parvovirukseen ja poikansa myyneen sen seurauksena Pokemon-korttejaan tien laidalla. Tapaus kosketti monia, mukaanlukien Pokemonien brändinhallinnasta vastaavan Pokemon Companyn edustajia.

Bryson sai Pokemon Companyltä postise lukuisia harvinaisia Pokemon-kortteja sisältäneen paketin. Perhe sai Bruce-koiran eläinlääkärikuluihin myös rahalahjoituksia, joista yli menneet rahat lahjoitetaan muiden paikallisten lemmikkieläinten hoitokuluihin. WSLS-uutissivuston mukaan koira on sittemmin parantunut taudista ja päässyt takaisin perheen luokse.