Nainen heitti miljoonan voittoarvan vahingossa pois – sai sen lopulta takaisin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arpoja raaputellessa on syytä olla tarkkana, kuten Yhdysvalloista kantautuva uutinen osoittaa. Miljoonan dollarin voittopotti oli vähällä mennä sivu suun eräältä Massachusettsissa asuvalta naiselta hänen huolimattomuutensa vuoksi.

Lea Rose Fiega oli ostanut Southwickissä sijaitsevasta lähikaupasta 30 dollarin hintaisen Diamond Millions -raaputusarvan. Kiireinen nainen oli raaputtanut arvan nopeasti ja todennut, ettei se näyttänyt voittoarvalta. Arpa päätyi roskakoriin 10 päiväksi, kunnes kaupan omistajan poika kävi roskia läpi ja huomasi ettei arpaa oltu raaputettu kunnolla.

Raaputtamattoman kohdan alta paljastui miljoonan dollarin voitto. Arvan löytäneen Abhi Shah kertoo Washington Post -lehdelle painiskelleensa parin yön ajan omantunnontuskien kanssa. Hän päätti lopulta antaa sen takaisin Fiegalle.

Shah yllätti Fiegan ilouutisella tämän työpaikalla. Naisen mukaan hän tuntee olonsa kaksinkertaisesti onnekkaaksi, sillä hengenvaarallisesta korontartunnasta parantuminen tammikuussa tuntui jo yhdeltä lottovoitolta. Fiega antoi lähikaupan omistavalle perheelle kiitossumman ja aikoo säästää loput voittosummasta eläkepäivilleen.