Ostitko Lidlistä kana-hummussalaattia? Älä syö, vaan palauta

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lidlin Delicorner Eat Away kana-hummussalaattia viime päivinä ostaneiden on syytä keksiä itselleen muuta lounasta. Kauppaketju on nimittäin ilmoittanut vetäneensä pois myynnistä eriä kyseistä valmissalaattia vierasesineriskin vuoksi.

Kana-hummussalaatin ruotsalaisen valmsitajan mukaan sen ainesosana käytetyssä oliiviöljyssä saattaa esiintyä lasinsiruja. Salaattia on myyty 375 gramman rasioissa valmisruokien kylmähyllyissä. Takaisinveto koskee erää, jonka parasta ennen -päiväykset ovat 1.6 – 5.6.2021.

Tuotetta on myyty 75 Lidl-myymälässä eteläisimmästä Suomesta aina Päijät-Hämeeseen ja Kymenlaaksoon ulottuvalla alueella. Salaatin jo ostaneet asiakkaat voivat palauttaa sen myymälään, jossa heille hyvitetään tuotteesta maksettu hinta.