Tom Hardy ja Woody Harrelson Marvel-tähtinä – odotettu Venom 2 -traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muutaman vuoden takaisessa Venom-elokuvassa Tom Hardy nähtiin Hämähäkkimiehen pahiksena aiemmin tunnettuna antisankarina. Tänä vuonna valkokankailla jatketaan hirviömäisissä Marvel-tunnelmissa Venom: Let There Be Carnage -elokuvan muodossa.

Jatko-osassa Tom Hardyn esittämä Eddie Brock on jo alkanut tottua elämään avaruudesta saapuneen symbiootin kanssa. Uutta harmia aiheuttaa kuitenkin Woody Harrelsonin näyttelemä sarjamurhaaja Cletus Kasady, eli Carnage, josta saatiin esimakua jo ensimmäisen elokuvan lopussa.

Hardyn ja Harrelsonin lisäksi Venom: Let There Be Carnage -elokuvassa nähdään muun muassa Naomie Harris, Stephen Graham ja Michelle Williams. Elokuvan ohjaa parhaiten Taru sormusten herrasta -elokuvien Klonkkuna tunnettu Andy Serkis. Esimakua supersankariseikkailuun kauhua ja mustaa huumoria yhdistelevästä jatko-osasta saadaan tuoreessa trailerissa.