Hurja hetki videolle – teini työnsi karhun aidan yli pelastaakseen koiransa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla todistetaan hurjaa tilannetta villieläimen eksyttyä ihmisten ilmoille. Videolla teini päätyy vaaralliseen lähikontaktiin karhun kanssa pelastaessaan koiraansa.

TikTokissa jaetulla videolla nähdään karhu, joka kiipeilee pentujensa kanssa Kalifornian Bradburyssä sijaitsevan kodin takapihalla. Kodissa asuvan perheen koirat juoksevat kohti villieläimiä, jolloin karhuemo alkaa huitomaan niitä tassullaan. Tilanteen näyttäessä vaaralliselta koirien kannalta syöksyy paikalle tilannetta sivusta seurannut 17-vuotias Hailey Morinico.

Hailey kertoo KTLA-uutissivustolle ensireaktiosa olleen työntää karhu alas aidalta, ja niin hän tekikin. Tämän jälkeen hän juoksi nopeasti koirien kanssa pois paikalta. Hailey ei kuitenkaan suosittele muita kokeilemaan samaa samankaltaisessa tilanteessa, sillä karhun työntämisellä voisi olla katastrofaaliset seuraukset.

@bakedlikepie

My cousin Hailey yeeted a bear off her fence today and saved her dogs. How was your Memorial Day?! (WTF?!) #ohno #badass #brave #fight #bear

♬ Oh No – Kreepa