Jyväskylässä hurja ennätysyritys – vuorokausi pomppulinnassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuinka kauan jaksaisit pomppia kerralla pomppulinnassa? Jyväskylässä kyseessä on ajankohtainen kysymys, sillä kaupungissa keskiviikkona 26. toukokuuta järjestettävässä tempauksessa laitetaan toden teolla koetukselle opiskelijoiden kyky pomppia.

Jyväskylän Kirkkopuistoon nousee keskiviikkona pomppulinna, jossa paikallisten opiskelijoiden on määrä pomppia yhtäjaksoisesti 24 tunnin ajan. Tempauksella Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY tavoittelee epävirallista Suomen ennätystä. Pomppiminen alkaa 26. toukokuuta kello 12 ja jatkuu vuorokauden ajan.

Aivan pelkästä pomppimisen ilosta ei tempauksessa ole kyse. Ennen pomppimisen alkamista paikalla on JYYn hallituksen puheenjohtaja Petri Laaksonen kertomassa korkeakouluopiskelijoiden kuntavaaliteemoista. JYYn mukaan Jyväskylän korkeakouluopiskelijat tulee nähdä kaupungille keskeisenä voimavarana niin nyt kuin tulevaisuudessakin.