Armi Toivasen ja Vesa-Matti Loirin yhteiskuva ihastuttaa: ”Olikin jo ikävä tätä tyyppiä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Armi Toivanen tunnetaan muun muassa Paras vuosi ikinä ja Paratiisi -sarjoista sekä elokuvasta Veljeni vartija. Nyt hän on jakanut Instagramissa yhteiskuvan suomalaisen viihdemaailman elävän legendan kanssa.

Armi Toivanen jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kameralle Vesa-Matti Loirin kanssa. Kuva herätti runsaasti ihastusta 40-vuotiaan tähden fanien keskuudessa. Toivanen totesi olleensa iloinen 76-vuotiaan näyttelijä- ja muusikkolegendan näkemisestä.

– Olikin jo ikävä tätä tyyppiä, Toivanen kirjoitti.

Armi Toivanen nähtiin taannoin Kultainen Venla -gaalassa jakamassa palkintoa. Hän on keskeisessä roolissa myös Elisa Viihde Viaplayn tuoreessa psykologiseksi trilleriksi kuvaillussa Mädät omenat -sarjassa. Vesa-Matti Loiria puolestaan kuultiin taannoin Amorphis-kitaristi Esa Holopaisen soololevyllä Silver Lake by Esa Holopainen.