Donald Trumpin blogi kohtasi loppunsa – ehti olla auki alle kuukauden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkuvuodesta lukuisilta somealustoilta kenkää saanut Donald Trump aloitti taannoin uuden bloginsa. Nyt Yhdysvaltojen entisen presidentin päivät bloggaajana vaikuttavat kuitenkin saaneen jo päätöksen. Blogi on nimittäin jo ehditty sulkemaan.

Toukokuussa avattua From the Desk of Donald J. Trump -verkkosivua kuvailtiin vapauden uudeksi merkkivaloksi ja paikaksi, jossa entinen presidentti voi puhua vapaasti ja turvallisesti. Blogin huomio jäi kuitenkin vähäiselle etenkin Trumpin Twitter-kirjoitteluun verrattuna. Sivusto on suljettu vain alle kuukausi sen avaamisen jälkeen, eikä sitä Trumpin avustaja Jason Millerin mukaan olla avaamassa uudelleen.

Miller kommentoi CNBC-uutissivustolle Trumpin blogin olleen vain osa valmisteilla olevia isompia projekteja. Hän kertoi myöhemmin Twitterissä kyseessä olleen esiaste entisen presidentin liittymiselle uuteen sosiaalisen median palveluun.