Sandra Kubicka villiintyi auringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, jotka nousevat pysyvästi A-sarjan huippumallien joukkoon. Viime vuosina sellaiseksi on vahvasti pyrkinyt myös kuvankaunis puolalainen Sandra Kubicka, joka on tyyliltään hyvin naapurintyttömäinen kaunotar. Ja vieläpä perheenäiti, joka lienee vähintään yksi planeetan kuumimmista.

Nyt Sandra on julkaissut sosiaalisessa mediassa upeita kuvia, joissa hän keikistelee biksuissa muun muassa Dubain aurinkoisissa maisemissa. Asuvalinnat ovat luonnollisesti erityisen niukkoja ja keskittyvät pääasiassa rannalla yleensä käytettäviin vaatekappaleisiin.

Kansainvälisyys on ollut jo pitkään Kubickan tavaramerkki. Kaunotar on nousujohteisella urallaan ehtinyt jo poseerata muun muassa arvostetun Victoria Secretin mallikuvissa. Sandra seurusteli taannoin Cedric Gervaisin kanssa.