Mariah Carey matki Frendien Rachelin hiustyyliä: ”Surullinen yritys”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990- ja 2000-luvuilla valtavasta suosiosta nauttinut komediasarja Frendit on ollut jälleen kuuma puheenaihe viime päivinä. HBO nimittäin julkaisi hiljattain Friends: Te Reunion -erikoisohjelman, jossa sarjan tähdet palasivat yhteen muistelemaan menneitä. Ohjelmassa nähtiin myös muun muassa lukuisia julkkisvieraita.

Frendit-nostalgiahuuma on saanut myös popdiiva Mariah Careyn muistelemaan 1990-luvun tunnelmia ja tyylejä. Tähden sosiaalisessa mediassa jakamassa kuvassa hän on yrittänyt laittaa hiuksensa hieman samaan tyyliin, kuin Jennifer Anistonin näyttelemä Rachel suositussa sarjassa.

– Surullinen yritys kokeilla Rachel-hiustyyliä, Mariah Carey kirjoitti.

Vaikka Mariah Carey itse piti hiustyyliä epäonnistuneena, oli Jennifer Aniston eri mieltä. Hän nimittäin kirjoitti kommenteissa rakastavansa tähden tyyliä kuvassa.