Fanit epäilivät Kodak Blackin tulleen korvatuksi kloonilla – räppäri vastasi salaliittoteoriaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vankilasta Donald Trumpin armahtamana vapautunut räppäri Kodak Black on joutunut hämmentävän salaliittoteorian keskiöön. Fanit ovat epäilleet hänen joutuneen kloonin korvaamaksi.

Kodak Blackin on kommentoitu muuttuneen vankilatuomionsa jälkeen. Tähti on laihempi, hänen hiuksensa ovat pidemmät ja hänen on kuvailtu räppäävän erilaisella äänellä ja tyylllä. Nyt Kodak on kommentoinut naurettavaksi kuvailemiaan klooniväitteitä sosiaalisessa mediassa.

– Mikä tämä juttu on etten kuulosta Kodakilta? Mitä helvettiä? Keneltä sitten kuulostan? Kaikki tämä kloonip*ska alkaa saamaan vereni kiehumaan, Kodak Black avautui.

Kodak Black tuomittiin vuonna 2020 ampuma-aseiden hallussapitoon liittyvistä rikoksista. Hänen tavoin myös muun muassa Gucci Mane joutui aikoinaan samanlaisten kloonihuhujen keskiöön vapauduttuaan vankilasta sitä edeltänyttä aikaa treenatummassa kunnossa.