Little Mix ensimmäisessä haastattelussa kolmihenkisenä: ”Olemme nyt vahvempia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Little Mix -yhtyeessä lauloivat vielä viime vuonna Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Syksyn aikana yhtye esiintyi kuitenkin usein kolmihenkisenä kun Jesy Nelson oli terveyssyihin vedoten poissa isoista esiintymisistä ja uuden albumin promootiokeikoista. Lopulta nainen päätti jättäytyä bändistä kokonaan pois.

Nyt Little Mix on antanut ensimmäisen syväluotaavamman haastattelunsa ollessaan kolmihenkinen tyttöbändi. Jesy Nelson lähti bändistä kolme kuukautta sitten. Jade, Perrie sekä Leigh-Anne kertoivat Glamour-lehden haastattelussa, että koettelemus vain vahvisti heitä kolmihenkisenä bändinä.

Naisten mukaan heidän ystävyytensä on nyt entistäkin vahvempi. He ovat toisilleen kuin siskoja, jotka auttavat toisiaan vaikeiden aikojen yli. Yhtyeen jäsenten mukaan he ovat oppineet anteeksiantamista ja kärsivällisyyttä toisiaan kohtaan, minkä lisäksi myös kompromissien tekeminen on auttanut heitä jatkamaan yhtyeenä eteen päin.