Nainen pidätettiin Valkoisen talon ulkopuolella – mukana käsiase ja kirje Joe Bidenille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaksi ihmistä on pidätetty Yhdysvaltojen pääkaupungissa Washington D.C.:ssä aivan Valkoisen talon läheisyydessä. Toisen pidätetyn hallusta löydettiin ladattu ase ja presidentti Joe Bidenille osoitettu kirje.

66-vuotias nainen oli lähestynyt Valkoisen talon tarkastuspistettä mukanaan olleen miehen kanssa. Hän kertoi salaisen palvelun agenteille halunneensa antaa henkilökohtaisesta Joe Bidenille mukanaan olleen kirjeen. Naisen auto tutkittiin, ja hänen hallustaan löydettiin rekisteröimätön käsiase.

Naisen mukana ollut mies myönsi kätkeneensä myös aseen ajoneuvoon, joskin se paljastui hieman harmittomammaksi ilmapistooliksi. NBC-uutissivuston mukaan kumpikin Valkoiseen taloon pyrkineistä pidätettiin. 66-vuotiasta naista syytetään aseen hallussapidosta ilman asianmukaista lupaa ja rekisteröimättömän ampuma-aseen hallussapidosta.