Biksut vai iltapuku? Kylie Jennerin estoton asuvalinta ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jenner on tahkonut miljoonia dollareita kosmetiikkaan ja ihonhoitotuotteisiin keskittyvän Kylie Cosmetics -yrityksensä avulla. Nyt kuuluisan Kardashianien perheen 23-vuotias kuopus on laajentamassa toimiaan myös vauvatuotteiden piiriin, sillä hän on perustanut Kylie Baby -nimisen uuden brändin.

Nyt vauvojen tuotteet ovat hetkeksi jääneet sivuun, sillä Kylie esittelee rannalla ikuistetuissa kuvissa asua, jossa on yhdistetty iltapuku ja biksut. Kuvien perusteella parhaillaan spekuloidaankin siitä mihin tarkoitukseen antava asu on lopulta suunniteltu.

Kylie Jenner haki tavaramerkkiä Kylie Baby -brändille jo toukokuussa 2019. Hakemuksessa brändin tuotteisiin kerrottiin sisältyvän muun muassa lastenrattaita, pinnasänkyjä ja muita huonekaluja sekä ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita. Liiketoiminnan laajentaminen ei vaikuta rajoittuvan Kylie Babyyn, sillä taannoin tähti haki tavaramerkkiä myös Kylie Swim, Kylie Body, Kylie Skin ja Kylie Hair -nimille.