Jennifer Garner paljasti rantalaineidensa salaisuuden – kiharat syntyvät ilman kiharrinta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Garner on mittavan uran elokuvien parissa tehnyt kaunotar, joka on myös äiti hänen ja Ben Affleckin kolmelle yhteiselle lapselle. Nyt tähti esitteli videolla miten hän loihtii perheenäidin kiireiseen aikatauluun sopivat laineet hiuksiinsa.

Jennifer Garner opasti Harper’s BAZAAR -sivuston julkaisemalla videolla miten hän loihtii huolettomat rantalaineet hiuksiinsa ilman kiharrinta tai suoristusrautaa. Tähti käyttää apunaan vain hiustenkuivaajaa ja sen suuttimeksi asetettavaa diffuusori-päätä.

Aluksi 48-vuotias Jennifer Garner puristelee paperiliinaan hiuksistaan ylimääräisen kosteuden. Hän levittää hiuksiinsa lämpösuojan antavaa voidetta, jonka jälkeen hän puristelee latvoihin vielä herkullisen tuoksuista hiusöljyä. Sitten Garner kuivaa hiuksiaan hiustenkuivaajan diffuusorin avulla, minkä ansiosta hänen hiustensa luonnollinen tekstuuri ja kihara tulee esiin.