Moderni perhe -tähdellä ihosyöpä – varoittaa nyt muita: ”Muistakaa käydä tarkastuksissa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moderni perhe -komediasarjassa Mitchell Pritchettiä esittänyt näyttelijä Jesse Tyler Ferguson paljasti sosiaalisessa mediassa vierailleensa taannoin lääkärillä. Käynnin syynä oli hänellä aikaisemmin todettu ihosyöpä.

Jessie Tyler Fergusonin mukaan hänen niskastaan poistettiin hieman syöpäkudosta. Tähti kuitenkin vakuutteli faneilleen tulevansa olemaan kunnossa, sillä syöpä havaittiin hyvissä ajoin.

– Muistakaa käydä ihotautilääkärin tarkastuksissa säännöllisesti… Varsinkin, jos olette yhtä vaaleita kuin minä, Ferguson kirjoitti.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Ferguson joutui vierailemaan ihotautilääkärillä ihosyövän vuoksi. Hän paljasti saaneensa syöpädiagnoosin jo vuonna 2015. Moderni perhe -sarjan lisäksi tähti tunnetaan muun muassa Ice Age: Törmäyskurssilla -elokuvasta ja Ruma Betty -sarjasta.