StaraTV: Uros Live -areenan ravintolamaailma julkistettiin

StaraTV Viihde Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen seuraava stadionluokan areena on parhaillaan valmistumassa Tampereelle. Uros Live -areena avataan joulukuun puolivälissä, kun päälavalle nousee Eppu Normaali. Muita alkuvaiheen tähtiä ovat Nighwish ja Popeda. Vuoden päästä Uros Livessä pelataan myös jääkiekon MM-kilpailuja Helsingin kanssa jaetuissa kisoissa. Tänään Stara oli paikalla, kun uuden areenan ravintolat julkistettiin.

Areenan ravintoloiden operatiivinen johtaja Miko Helander kertoi Staralle millaisia ravintoloita tulevalle jättiareenalle on tulossa. Käytävillä on määrä kyetä palvelemaan suuria määriä asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti esimerkiksi konserttien ja urheiluottelujen tauoilla. Lisäksi areenalta löytyy myös hieman vaativampaan tarpeeseen fine dining -ravintoloita, joiden pöydissä voi nauttia laadukasta illallista ja samalla seurata pelikentän tapahtumia.