Hämmentävät farkut myyntiin: Kuin olisit virtsannut housuihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhemmissa ikäpolvissa toistuvasti päivittelyä herättävät valmiiksi rikkinäisen näköiset housut ovat saaneet rinnalle huomattavasti erikoisemmat farkut. Wet Pants Denim -farkut näyttävät siltä, kuin käyttäjälle olisi sattunut pieni vahinko.

Wet Pants Denim -tuotteet edustavat päällisin puolin perinteisiä sinisiä farkkuja. Niiden haarojen kohdalla on kuitenkin tumma läikkä, jonka ansiosta farkut näyttävät epäilyttävästi siltä kuin käyttäjä olisi virtsannut housuihinsa. Yhtiön slogan on ”wet look, dry feel”, eli näyttää märältä, tuntuu kuivalta.

Perinteisten sinisten ja harmaiden farkkujen lisäksi tarjolla on myös valkoinen malli, jossa tahra on vielä hälyttävämmin keltaisen värinen. Farkkuja myydään Wet Pants Denimin verkkosivuilla 75 dollarin, eli noin 60 euron hintaan. Mikäli tavoitteena on housuihin virtsanneelta näyttävä kesätyyli, onnistuu farkkujen haarovälin kasteleminen toki kotikonstein edullisemminkin.