Sorjonen-elokuva tulossa syksyllä – katso esimakua trailerissa

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nordic noir -lajityyppiä edustavassa Sorjonen-sarjassa on seurattu Ville Virtasen esittämän Kari Sorjosen rikostutkimuksia Lappeenrannassa. Tänä syksynä Sorjonen selvittää rikoksia ja yksityiselämänsä kiemuroita valkokankaalla.

Sorjonen: Muraalimurhat -elokuvassa Pasilan juna-aseman betoniseinästä löytyy sarjamurhaaja Lasse Maasaloa esittävä muuraali. Ensimmäisen ruumiin löydyttyä Kari Sorjonen lähtee metsästämään Tuomariksi itseään kutsuvaa henkilöä. Sorjosen täytyy selvittää paitsi uransa vaikeinta rikostapausta, myös taistella oman mielenterveytensä kanssa.

-Olen otettu, että pääsin jatkamaan Kari Sorjosen tarinaa vielä elokuvan verran. Paremmat tuotannolliset resurssit ja aika auttoivat keskittymään Sorjoseen ja syventämään hahmoa entisestään. Yleisölle Kari tarjoaa varmasti uusia puolia, koska monisyisestä hahmosta riittää kyllä ammennettavaa, pääroolia esittävä Ville Virtanen kertoo tiedotteessa.

Virtasen lisäksi elokuvan päärooleissa nähdään Anu Sinisalo ja Sampo Sarkola. Elokuva tullaan Sorjonen-sarjan tavoin näkemään myös ulkomailla, kuten Yhdysvalloissa ja Australiassa. Juuso Syrjän ohjaamasta, 27. lokakuuta ensi-iltansa saavasta Sorjonen: Muraalimurhat -elokuvasta saadaan esimakua sen tuoreessa trailerissa.