Oletko ostanut äskettäin Libero-liivinsuojia? Palauta heti kauppaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vauvatarvikkeita valmistava Libero on ilmoittanut vetävänsä kaikki liivinsuojansa pois markkinoilta. Tuotteissa on huomattu mahdollinen vaara, joka voi aiheuttaa vakavan terveysriskin vauvoille.

Liberon mukaan liivinsuojien kiinnityksessä käytettävästä liimasta on irronnut joissain tapauksissa pieniä paakkuja. Niistä ei ole nieltäessä vaaraa vauvan terveydelle, mutta hengitysteihin joutuessa ne saattavat aiheuttaa vakavia seurauksia. Kaikkia Liberon liivinsuojia koskeva takaisinveto astuu välittömästi voimaan.

Liberon mukaan yhtiö veti jo aikaisemmin takaisin liivinsuojia, keskeytti tuotannon ja yritti tehdä muutoksia materiaaliin laadun parantamiseksi. Ongelmien jatkuttua yhtiö päätti kuitenkin lopettaa liivinsuojien myymisen kokonaan. Kuluttajia suositellaan lopettamaan tuotteen käyttö ja olemaan jo ostetuista liivinsuojista yhteydessä Liberoon voidakseen palauttaa ne yhtiölle.