Janina Fry julkaisi tyrmäävän arkistokuvansa – rantakuvaukset paratiisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen suosituimpiin mallikaunottariin lukeutuva Janina Frostell, nykyinen Janina Fry, muodostui 1990-luvulla kotimaiseksi seksisymboliksi. Hän ryhtyi myöhemmin myös levyttäväksi artistiksi, jonka tunnetuin hitti on edelleen klubeilla ajoittain soiva I’ll Save My Tears.

Suomalaiset muistavat Janinan erityisesti malliuraltaan, ja nyt hän onkin täyttänyt varmasti monien fanien toiveet ja julkaissut otoksen takavuosien kulta-ajoiltaan. Kuva on ikuistettu julkkisten suosimalla St. Barthsin paratiisissaarella Karibialla ja siinä suomalainen mallikaunotar nähdään valmistautumassa kuvauksiin.

Viime vuosina Janina Fry ei ole enää kovin usein paistatellut julkisuuden valokeilassa, koska hän on keskittynyt lähinnä perhe-elämäänsä. Sosiaalisen median ulkopuolella julkkiskaunotar ei siis enää kovin usein poseeraa medioissa, mutta taannoin hän osallistui kuitenkin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan ja palautti varmasti monille suomalaisille mieleen hyviä muistoja.